Grote optocht van Linssen boten naar België.

In juli 2006 werd er eerst flink gerelaxt en gevliegerd in zeeland, wat natuurlijk al super was. Om het nog leuker te maken werd er afgesproken om met een grote groep Linssen motorjachten naar onze zuiderburen te varen.

IMG_8292

IMG_8294Er werd afgesproken in Zierikzee en vandaar werd er via Middelburg, Vlissingen naar Breskens gevaren. De hele groep kon het goed met elkaar vinden, er war natuurlijk een samenhorigheidsgevoel doordat alle scheepslui in soortgelijke boten voeren. Er werd flink gedronken en gegeten, maar ook gestudeerd. Mark en Ruben gingen namelijk allebei op voor hun duikbrevet. De zogenoemde “PADI open water cursus”. Deze cursus wordt aangeboden bij verschillende duikscholen bij het Grevelingenmeer.

IMG_8293

Met de hele groep werd er richting Antwerpen gevaren, hier werd echt culinair uitgeleefd bij het mooie en lekkere restaurant P. Preud ‘homme. De gerechten werden geserveerd alsof het kunststukken waren. Heerlijke vissoep gegeten daar!

IMG_8296

IMG_8298

IMG_8300

IMG_8299

In Juli 2006 werd er ook de WK – finale gespeeld tussen Italie en Frankrijk. Deze finale wilden de jongens natuulijk zien, op de Linssen boot van een Duitser weliswaar. Het maakte allemaal niet meer uit, gezelligheid overheerste. Zelfs na het incident van Zinedine Zidane.

IMG_8295Na deze mooie tocht maakten wij ons op voor het volgende avontuur!

Ook Belgie, Antwerpen bezoek op de Linssen Grand Sturdy 500? Vrienden maken met andere boot-eigenaren? Dat kan allemaal. Informeer even bij Yacht Charter Urk         of kijk op de website.

1 reactie ↓

een reactie op “Grote optocht van Linssen boten naar België.”

  1. Dick bos augustus 24, 2013 bij 2:03 pm #

    En dan vergeet je nog de grote hilariteit van de olie die dat andere schip morstte in de haven. Was een keuke yocht door Belgie, vooral ook met Teddy Bermes

Plaats een reactie