Het begin van een nieuw vaarjaar, 2004

Maart 2004,

 

De C-1000 plunderen samen met Ruben, het is weer tijd om naar de Gaïm te gaan. De boot is net uit de winterstalling in Maasbracht en moet weer volgeladen worden met snoep, water en alcohol. De kapitein is samen met een vriend (Robert) vanuit Maasbracht naar Mook gevaren, tijdens het dineren ook nog op de hoogte gehouden van NEC tegen FC Twente. Een werelduitslag, 5-3 voor NEC. Halverwege richting Mook, bij Venlo zelfs nog even de kap open gehad, in Maart notabene. In Mook stond Marjan al klaar met de kinderen, zij klommen de boot op en Dick bracht Robert s’avonds nog naar huis.

De volgende dag zijn we met z’n allen naar onze nieuwe thuishaven gevaren, Heusden. Rond deze tijd zijn wij ongeveer het ENIGE plezierjacht dat vaart. Vanuit Heusden gingen we terug naar Nijmegen met Bus-Trein-Bus. Ergens doordeweeks gingen we het nieuwe bijbootje uitproberen. De rubberen Dinghy met een 4PK motortje, stoer voor de jongens. Mark lacht zijn tanden bloot met die nieuwe boot, constant in Plané.

Kortom de Bosjes zijn er weer klaar voor!

Ook vroeg het vaarjaar beginnen en deze unieke ervaring meemaken op een Linssen Grand Sturdy 500? Klik dan gewoon even op Yacht Charter Urk.

1 reactie ↓

een reactie op “Het begin van een nieuw vaarjaar, 2004”

  1. Dick bos augustus 16, 2012 bij 8:35 pm #

    Lekker begin, krijg al weer zin in het volgend seizoen, alleen wel jaartal aapassen 2004

Plaats een reactie